Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star

Новини

10:58

Піцерію Pie Spot Bakery в будівлі «Київпроекту» закрили

21:04

Новини ресторанів: Хотдожна Bistro Bistro відкриє філіал у «Дрінкарні» неподалік від майдану Незалежності

13:46

Держпродспоживслужба заявила про закриття двох ресторанів у Києві. Один із них спростовує

12:15

Нове місце: Фудпоінт від Дмитра Борисова в магазині «Коло» на Позняках

10:37

Нове місце: Перший ресторан «Турка XL» від однойменної мережі кав’ярень біля метро «Славутич»

09:54

Нове місце: Чизбургерна «Чізаска» у VE Space біля «Театральної»

08:33

Україна подала офіційну заявку на включення борщу до спадщини ЮНЕСКО

21:06

Нове місце: Кав’ярня Innominate Coffee на Шулявці

20:32

Нове місце: Магазин «Гудфуд вдома» на Троєщині

15:59

Нові заклади McDonald’s планують відкрити в понад 10 містах України: коли й де

09:54

Мережа ресторанів Salateira відкрила перший магазин у Києві

14:40

Нове місце: Мексиканський фастфуд Taco Wey у Дніпрі

13:34

Нове місце: Gastrofamily Market від Дмитра Борисова на заправці WOG на Берківцях

16:18

Для туристичного продукту Kyiv Pie обрали логотип

10:54

Ресторан Noma приготує безкоштовні вечері для «героїв пандемії»

19:59

IKEA випустила книгу рецептів страв із залишків їжі

Чи варто боятися консервантів і підсилювачів смаку у продуктах

Чи варто боятися консервантів і підсилювачів смаку у продуктах

Чому натуральний – не завжди синонім здорового

Піцерія від власників Zigzag, новий «Привет» і бари на даху: анонсуємо простір «Рейтарська Circle»

Піцерія від власників Zigzag, новий «Привет» і бари на даху: анонсуємо простір «Рейтарська Circle»

Новий фудпроєкт біля Золотих воріт оголошує резидентів та показує нові візуалізації

Їх більше ніж п’ять: історії про смаки, що викликають сильні емоції

Їх більше ніж п’ять: історії про смаки, що викликають сильні емоції

Солодкий кавун серпневого вечора, кислуваті вишні в маминому пирозі та приємна гірчинка ранкової кави

30 піцерій Києва: від неаполітанської до нью-йоркської та чиказької піци

30 піцерій Києва: від неаполітанської до нью-йоркської та чиказької піци

Чому піца стала головною стравою року в Україні й де її замовляти

Торкнутися, щоби відчути: телепорт у щасливі моменти

Торкнутися, щоби відчути: телепорт у щасливі моменти

5 текстур, які переносять у приємні моменти

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Розповідають власники «Ресторанів Гусовських», !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», Blur Coffee та Veterano Brownie

15 закладів, які встигли відкрити в Києві в березні

15 закладів, які встигли відкрити в Києві в березні

Що встигли відкрити до посилення карантину

Найбільша «Реберня» в Україні на Арсенальній площі

Найбільша «Реберня» в Україні на Арсенальній площі

Другий заклад формату від львівського «Холдингу емоцій !FEST» в Києві

Історія про запахи, що здатні викликати найсильніші емоції

Історія про запахи, що здатні викликати найсильніші емоції

День народження, ранкова кава й улюблена книжка

Cевіче, булочки бао з крабом і рол із трьома видами риби в оновленому меню Fenix Asia

Cевіче, булочки бао з крабом і рол із трьома видами риби в оновленому меню Fenix Asia

П’ять нових страв, які варто спробувати насамперед

Що приготувати на сніданок? 4 прості рецепти

Що приготувати на сніданок? 4 прості рецепти

Смачні та прості сніданки від шеф-кухарів із Києва та Львова

«Реберня» в Одесі і тайське барбекю в Харкові: 10 закладів, які відкриють навесні за межами Києва

«Реберня» в Одесі і тайське барбекю в Харкові: 10 закладів, які відкриють навесні за межами Києва

Анонсуємо головні відкриття сезону в Одесі, Дніпрі, Харкові та Київській області

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Друга «Реберня», фудхоли Борисова та 10-й «Хлібний»: 25 закладів, які відкриють навесні в Києві

Анонсуємо головні відкриття сезону

20 закладів, які закрили чи перезапустили за зиму в Києві

20 закладів, які закрили чи перезапустили за зиму в Києві

Серед закриттів – одразу кілька закладів на Бессарабці

Отямився – каструля порожня. Чому ми переїдаємо та як це пов’язано з емоціями

Отямився – каструля порожня. Чому ми переїдаємо та як це пов’язано з емоціями

Скільки їжі потрібно їсти за один раз?

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

Нова японська кухня, кошерне кафе й заклади на Троєщині – серед відкриттів місяця

Еклери з крабом і запечена паста: що спробувати з оновленого меню Veranda on the River

Еклери з крабом і запечена паста: що спробувати з оновленого меню Veranda on the River

Розповідаємо про сім страв із меню

Нова японська кухня в Coco від власників Mimosa Brooklyn Pizza

Нова японська кухня в Coco від власників Mimosa Brooklyn Pizza

Новий ресторан Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна на Мечникова

Демократичні коктейлі в Negroni Aperitivo Bar на Ярославовому Валу

Демократичні коктейлі в Negroni Aperitivo Bar на Ярославовому Валу

Напої від 50 гривень від власників одеського закладу Zelda Bar

12 закладів, які відкрили в Києві в січні

12 закладів, які відкрили в Києві в січні

Піца, шаурма й азійські страви – серед відкриттів місяця

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

«Планування виживання»: київські ресторатори – про локдаун, доставку та демократичні формати

Ігор Сухомлин (Mimosa), Дмитро Борисов («Канапа»), Алекс Купер (Kyiv Food Market) та Анна Завертайло (Honey)

10 закладів, які відкриють у Києві до кінця зими

10 закладів, які відкриють у Києві до кінця зими

Друга піцерія Pie Spot, п'ята Ramen vs Marketing і бістро на Шулявці

5 рецептів корисних страв, які можна приготувати вдома

5 рецептів корисних страв, які можна приготувати вдома

Сніданки, основні страви та корисні чипси

3 рецепти коктейлів на вині від київських барменів

3 рецепти коктейлів на вині від київських барменів

Для вихідних локдауну

Чи потрібна вам дієта після свят

Чи потрібна вам дієта після свят

Як відновитися після застіль – розповідає лікарка-дієтолог

Третій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси

Третій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси

А ще змагання з нард, золоті віслюки та килими в інтер’єрі

Яка доза алкоголю безпечна

Яка доза алкоголю безпечна

Чи існує вона взагалі та як алкоголь впливає на організм – пояснює молекулярний біолог

Три авторські коктейлі на основі коньяку Klinkov, які можна приготувати вдома за кілька хвилин

Три авторські коктейлі на основі коньяку Klinkov, які можна приготувати вдома за кілька хвилин

Рецепти до домашньої вечірки

Як не об'їстися на Новий рік: складаємо здорове меню вдома

Як не об'їстися на Новий рік: складаємо здорове меню вдома

Поради від сімейної лікарки та гастроентеролога

Як зробити доставку екологічною – досвід закладів із Києва та Львова

Як зробити доставку екологічною – досвід закладів із Києва та Львова

Замовляти локальне, відмовлятися від приборів і тестувати зворотну тару

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.